Капкан для зірки всі серії

Мелодрама Капкан для зірки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Капкан для зірки »:

Юлія Туркестанова визнана актриса останнім часом зауважує, що в її житті відбуваються незрозумілі їй дивацтва. Ролі, які, по суті, повинні бути призначені їй, успішно перехоплюються молодими і сильними суперницями. Йде явна боротьба за існування на зоряному терені кіноіндустрії. Але не тільки цей гнітючий факт засмучує героїню, але й з особистої життя все далеко не гладко. Жінка дізнається про зради її молоденького чоловіка, який вже не вперше веде за її спиною подвійні ігри. А колишній чоловік купається в щастя і гармонії з новою подружкою і схоже не згадує про Туркестанову.

Єдиний хто продовжує залишатися відданим шанувальником її таланту і краси – це Ігор Яцко. Одного разу домовившись зі своїм шанувальником про зустріч, вона мчить на своїй машині на побачення і не помічає, як наїжджає на підкинути під колеса її автомобіля труп незнайомки. Перебуваючи в шоковому стані, водій вантажить жертву до себе в багажник і пізніше зіштовхує покійну в кар'єр. А сама не придумавши кращого варіанту ховається в квартирі близької приятельки. Вранці переглядаючи новини, Юля дізнається, що всі вважають її загиблою. Розслідування заплутаної справи доручають слідчому Іваницькому з яким вона зустрічалася колись. Але незабаром відбувається ще одна подія, викрадають і саму медійну особу.

Серіал Капкан для зірки 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Капкан для зірки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Капкан для зірки 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Капкан для зірки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Капкан для зірки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Капкан для зірки (2015)