Оксамитовий сезон всі серії

Мелодрама Оксамитовий сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Оксамитовий сезон »:

Марія Зарецька щаслива дівчина, якій можна тільки позаздрити: власниця розкішної квартири в центрі столиці, красень наречений, син близьких друзів її батьків та перспективна робота в гламурному журналі. Правда сама героїня не впевнена, що вона дійсно хоче заміж за Костянтина і стати співробітницею модного видання. Вона уявляла собі своє майбутнє дещо інакше. Тільки закінчивши геофак МДУ, молода спеціаліст бажала б відправитися в далеку експедицію на Камчатку, де вона змогла б вивчати таємниці Світового океану. Але все вищесказане сприймається родичами і коханим, як марення.

Піддавшись довгим угодою впливового батька, вона дає згоду на весілля. Через рік після заміжжя Маша дізнається, що її новоспечений чоловік потрапив у неприємну історію і тим самим мимоволі підставив і тестя, великого чиновника. Все колишнє звичне існування котиться в «тартарари». Сім'я позбавляється всіх привілеїв від водія до дачі. Тепер все вже ніколи не буде, як раніше. Маша впевнена, що Едуард, старовинний друг сімейства, який простягнув їй руку допомоги у важкий час і є їхній спаситель. Хоча насправді все зовсім навпаки.

Серіал Оксамитовий сезон 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Оксамитовий сезон » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Оксамитовий сезон 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Оксамитовий сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Оксамитовий сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Оксамитовий сезон (2019)