Чоловічі канікули всі серії

Мелодрама Чоловічі канікули  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 октября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, драма, криминал
Тривалість:
50 мин.

Серіал боевик, драма, криминал «Чоловічі канікули »:

Приваблива і заповзятлива особа Ганна готова на все, лише б здійснити задумане і заволодіти успішним бізнесом чоловіка і його багатомільйонними статками. Її чоловік московський бізнесмен Юрій. Вона вирішує діяти холоднокровно і кардинально, і підносить своїй половині, який пристрасно захоплений полюванням і риболовлею, путівку в дрімучі сибірські ліси. Тур передбачає повний екстрим і незабутній екшен.

Ганна все продумала і розрахувала. Разом з Юрою поїде і його близький друг Сергій, він же таємний коханець героїні, який повинен буде вбити товариша і представити всі владі, як нещасний випадок. Буде ще й третій – Кирило, авантюрист і гравець, який заборгував серйозним людям великі гроші і зараз змушений ховатися. Три доведеться добиратися до пункту призначення, де їх забезпечать всім необхідним для розваг, а потім на вертольоті доставлять в серці безкрайньої Тайги. Там в атмосфері суворої реальності, вони дійсно зрозуміють, що насправді варто їх багаторічна дружба. Чи захочеться після всього пережитого Сергію здійснити своє лиходійство або передумає?! Адже позбавити життя людини — це зовсім не легко, хоч і заради користі.

Серіал Чоловічі канікули 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Чоловічі канікули » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Чоловічі канікули 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чоловічі канікули всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чоловічі канікули онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чоловічі канікули (2014)