За три дні до кохання (2018) всі серії

Мелодрама За три дні до кохання (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
19 февраля 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «За три дні до кохання (2018)»:

Павло Солдатов переживає не найкращі моменти в житті, його бізнес на межі краху, а величезні борги серйозним людям, стають приводом для занепокоєння. Його дружині Милі, абсолютно плювати на труднощі чоловіка, вона продовжує тринькати гроші зі швидкістю звуку.

Незабаром трапляється справжня біда: друг Павла який віз гроші мафіозі гине, а сто тисяч доларів безслідно зникають. За три дні до любові, в місто приїжджає самотня жінка Дана, яка прибула для підписання великої угоди. Її коханець Юрій, підкуплений другою стороною, намагається переконати жінку підписати збиткову операцію. Так, всього за три дні валитися життя двох нещасних людей, оточених підлістю, зрадою та підступом...

Серіал За три дні до кохання (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «За три дні до кохання (2018)» онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал За три дні до кохання (2018) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал За три дні до кохання (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За три дні до кохання (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » За три дні до кохання (2018)