Лідія

Фільм мелодрама «Лідія »:

Цілеспрямованість, бажання досягти успіху, і завидна упорность допомогли Лідії Никотиной відкрити свою першу пекарню. Минув час, героїня стає власницею популярної мережі серед городян кондитерських, приносить їй солідний дохід. Постійна зайнятість і стрімко розвивається кар'єра не залишає часу на особисте життя. Хоча шанувальників у чарівної жінки було предостатньо. Вона мати-одиначка, яка сама виховує своє улюблене чадо. Нарівні з дорослішаючої дочкою росли і проблеми нерозуміння. Тетяна справжня красуня, яка була надмірно розпещена матір'ю і занадто рано вийшла заміж за ледаря і ледаря Андрія. В очах Лідії він був самим звичайним невдахою і ловеласом.

Свою думку про нього стурбована жінка не приховувала і красномовно висловлювала його вголос, ніж ображала дівчину. Таня вірила в далекосяжні плани своєї коханої половини, який в свою чергу дуже сподівався на допомогу ділової і багатою тещі. Але недовіра останньої стали причиною щоденних скандалів, до яких з часом звикла все сімейство. Тривала чорна смуга здалося ще більш похмурою, після несподіваного висновку медиків. Обстеження підтвердило невтішний діагноз серйозного захворювання, викликаного нервовим стресом. Вийшовши з клініки, вона наїжджає на пішохода, не впоравшись з керуванням авто. Чоловік відбувся легкими подряпинами, але загрожує судовим розглядом. У Лідії більше не було сил боротися зі шквалом неприємностей. Вона втратила смак до життя і знітилася, але здається саме в цей момент бідолаха зустріла свою любов в особі того Миколая, який опинився на капоті її автомобіля.

Дивитися фільм «Лідія » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Лідія онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Лідія дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лідія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Лідія (2018)