Провокатор (2016) всі серії

Мелодрама Провокатор (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
4 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, триллер, приключения, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, триллер, приключения, драма «Провокатор (2016)»:

Антон Карпов любити свою неординарну, відповідальну і непередбачувану службу в управлінні економічної безпеки. Для цього зухвалого і впевненого в собі хлопця не існує інструкцій, працює він виключно під прикриттям, часто діючи спонтанно. Його підопічними є небезпечні злочинці, яких практично неможливо вивести на чисту воду і притягнути до відповідальності традиційними і звичними законними методами. Кожне завдання для професійного агента стає ще однієї чергової легендою, роллю, яку він вживається і повинен відіграти блискуче, щоб отримати потрібний результат.

Головне в цьому спектаклі влитися в атмосферу, стати своїм, а потім у потрібний момент нанести вирішальний удар, коли його опонент ще й цього зовсім не чекає. Антон прораховує всі свої кроки, до дрібниць вивчає всі слабкі і сильні сторони своєї «жертви», що дозволяє йому діяти впевнено, напевно й завжди виходити переможцем. Бути природними і щирим, йому допомагає акторський талант і досвід, який молодий чоловік отримав в одному зі столичних театрів. Така завантаженість і екстремальне існування не залишають шансів Карпову на особисте щастя. Альо одного разу ідеальний шпигун зустріне знову свою першу шкільну любов і почуття спалахнуть з новою силою.

Серіал Провокатор (2016) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Провокатор (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Провокатор (2016) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Провокатор (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Провокатор (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Провокатор (2016)