Ментовські війни. Київ всі серії

Серіал детектив, криминал «Ментовські війни. Київ »:

Гостросюжетний серіал розповість про непрості і небезпечні будні правоохоронців Києва. Один з досвідчених і принципових столичних оперативників кидає виклик самим впливовим авторитетів кримінального світу. Для нього всі мафіозні ділки і ділки — це злочинці, які вважають себе недосяжними. Але в його розуміння, вони звичайні шахраї та злочинці, які повинні сидіти у в'язниці. Віктора Тарана ніхто не переконає в протилежному. Він готовий несли службу 24 години на добу, тільки б розплутати найбезнадійніші справи, які в багатьох випадках його колегами вважаються «мертвими».

Але тільки не для безстрашного героя. Розслідуючи одну із найгучніших злочинів, чесний детектив мимоволі переходить дорогу не тільки злочинним ватажкам, але і корумпованого керівництва силових структур, а також колегам, які заздрять Тарану. Так він опиняється в епіцентрі серйозної гри, де потрібно діяти швидко і рішуче. Слідчий з'ясовує, що практично всі його співробітники забійного відділу, віддані своїй професії опера, які відстоюють принципи справедливості. Його завдання полягає зараз в іншому, вивести на чисту воду тих, хто веде подвійну гру і підпільну діяльність. Але ж і знайдуться ті, кому це зовсім не сподобатися!

Серіал Ментовські війни. Київ 1- 33, 34, 35, 36 серія дивитися онлайн всі серії підрят 36 серий

Дивитися серіал «Ментовські війни. Київ » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Ментовські війни. Київ 36 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ментовські війни. Київ всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ментовські війни. Київ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ментовські війни. Київ (2017)