Рюриковичі (2019) всі серії

Мелодрама Рюриковичі (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
4 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
история
Тривалість:
52 мин.

Серіал история «Рюриковичі (2019)»:

Ця історія однієї відомої вінценосної династії почалася одночасно з підйомом і розквітом держави. Але саме початок його приховано густою завісою таємниць і надуманих легенд. Ніхто і ніколи вже не дізнається, ким насправді був легендарний варяг Рюрик і чи існував взагалі в реальності така людина. Зате історики чудово обізнані про його нащадків, список яких досить широкий: обдаровані поети, полководці, розбійники, законники і братовбивці. І всі вони жадали влади, сходячи на престол хто по праву народження, хто за запрошенням, а хто по трупах кровної рідні.

І при всіх цих інтригах, небезпечних іграх і не унимающихся пристрасті, законної їх владу над величезною дивною робила сама приналежність до дому Рюриковичів. Про цій гілці царствених осіб можна говорити нескінченно. За час їхнього правління знатного роду довелося пережити завоювання, втрати, любов, розчарування, зрада, запеклу боротьбу, самопожертва і створення безцінних шедеврів. Вони зміцнювали свої землі і розширювали їх межі і кожен робив це по-своєму. Хтось йшов війною на супротивника, а хтось вважав за краще вирішувати питання дипломатичним шляхом. Але незважаючи на всі їх помилки, жорстокість, сумніви і промахи саме вони створили і сформували російську націю, в якій і виникла загальновідомий феномен російської культури.

Серіал Рюриковичі (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Рюриковичі (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рюриковичі (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рюриковичі (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рюриковичі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рюриковичі (2019)