Катерина 3. Самозванці (2019) всі серії

Серіал драма, история «Катерина 3. Самозванці (2019)»:

У третій частині показаний найскладніший період правління Катерини Великої, що зачіпає 1774-1776 роки. Після того, як вона зійшла на престол і придбала всенародну любов, в житті Російської імперії починаються важкі часи. З одного боку російсько-турецька війна, яка ніяк не закінчується, відбивається на фінансовому стані держави. З іншого боку саме на ці роки випадає час посух і глобального неврожаю. Бідний народ шукає підтримки у імператриці, проте вона заплуталася в палацових інтригах і плітках.

Близькі люди, яким Катерина довіряла, проводжають в останню путь її. Крім того, вона ніяк не може зробити вибір між Потьомкіним і новим фаворитом. Цією ситуацією вирішують скористатися недоброзичливці. Імператриці повідомляють, що Омелян Пугачов збирає армію на Уралі і готує велике повстання. У цей складний момент Катерині треба буде розв'язати, що для неї важливіше: власні інтереси або доля держави.

Серіал Катерина 3. Самозванці (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Катерина 3. Самозванці (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Катерина 3. Самозванці (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Катерина 3. Самозванці (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Катерина 3. Самозванці (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Катерина 3. Самозванці (2019)