Катерина. Зліт (2017) всі серії

Мелодрама Катерина. Зліт (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
27 февраля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, история, биография
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама, история, биография «Катерина. Зліт (2017)»:

Катерина Олексіївна править державою близько шести років. За всі ці роки, вона знаходила в собі сили боротися з інтригами і ненавистю свого оточення. Навіть рідна свекруха не бажала добра молодий правительці, і при першій можливості забрала свого онука подалі від недолугої мами.

Але, особисті труднощі і проблеми цілої держави, не зломили Катерину, а зробили її тільки сильніше і могутніше. Раптово для імператриці з'являється серйозна загроза з боку Туреччини. Вона всіма силами намагалася врегулювати конфлікт, щоб не допустити кровопролиття. Незважаючи на Великі справи, Катерина залишалася жінкою, яка хотіла ніжності та уваги з боку чоловіків...

Серіал Катерина. Зліт (2017) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Катерина. Зліт (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Катерина. Зліт (2017) 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Катерина. Зліт (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Катерина. Зліт (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Катерина. Зліт (2017)