Мурка (2017) всі серії

Мелодрама Мурка (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
9 марта 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, криминал «Мурка (2017)»:

Інтригуючий серіал оповідає про нелегке життя знаменитої Мурки у кримінальній Одесі 20-х років. Молодий і талановитої співробітниці столичного карного розшуку була доручена секретна місія, завдання під прикриттям. Завданням безстрашної оперативницы повинно було стати впровадження у злочинну бандитське угрупування і розшук її впливового і небезпечного ватажка, відомого, як Діамант. Саме він заправляв вулицями міста з настанням сутінків, де стати жертвами злодіїв і авантюрних шахраїв, міг стати кожен гість міста і сам же чесний городянин.

Дівчина на ім'я Марія бере собі звучний псевдонім Мурка і приміряє на себе легенду запеклою оторвы і злодійки. Так і починається її історія підпільної діяльності – співробітниці народної міліції. Обдарована юна особа так легко влилася в атмосферу злочинної братії, що швидко завоювала повагу і авторитет серед сумнівної одеського контингенту. Правда вона ні на хвилину не забувала, що в Москві її чекає коханий наречений Іван, до якого вона так мріяла швидше повернутися. Марія впевнена, що це складна справа стане останнім в її кар'єрі, далі планувалося заміжжя і сім'я. Але несподівано, щось йде не так.

Серіал Мурка (2017) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Мурка (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мурка (2017) 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мурка (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мурка (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мурка (2017)