Схованки (2019) всі серії

Мелодрама Схованки (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
29 октября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
триллер, драма, криминал, детектив
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал триллер, драма, криминал, детектив «Схованки (2019)»:

Головний герой по деяких обставинах змушений ростити улюблену дочку в поодинці. Чоловікам завжди складніше справлятися з цією роллю особливо якщо мова йде про дівчинку, але він зміг, намагаючись бути для коханої принцеси турботливим батьком. Він проводив з малятком весь вільний час і часто пустував з нею граючи в хованки. Одного разу маленьке сімейство в черговий раз вирішило побавитися, погравши в улюблену гру. Папа вирушає в іншу кімнату, даючи можливість дитині знайти затишне містечко і сховатися. Проходить трохи часу, і він починає шукати пустунки, але перегравши всі можливі варіанти, він так і не знаходить її. Куди могло подітися дитя з закритого приміщення, навіть з квартири ?!

Молода людина ніколи не забуде тих змішаних почуттів, які відчував у той день. Не перестаючи зазирати в усі куточки, він з кожним разом сподівається, що ось зараз з якогось кута вискочить з дзвінким сміхом його чудо і кинеться до нього в обійми. Але цього не відбувається. Але коли перевіривши всі житло ретельно кілька разів, він з упевненістю приходить до висновку, що дочка викрадена. Але як? Зволікати не можна, потрібно бігти в поліцію, підключати влади. Дуже скоро він виявить в мережі відео на якому побачить свою дитину з табличкою в руках, де буде написана якась комбінація цифр. Дівчинці дійсно не пощастило, адже вона стала першою мимовільною жертвою психопатів. Дивна річ, доручають сищикам оперативного відділу Варте Наумової та Максиму шумів.

Серіал Схованки (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Схованки (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Схованки (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Схованки (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Схованки (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Схованки (2019)