Королева гри всі серії

Серіал мелодрама «Королева гри »:

Багато років тому в батька Сергія, був власний бізнес, який міг би забезпечити їх майбутнє, але з'явився заздрісний людина, яка з допомогою обману і фіктивних документів, відняв невеликий готель, заради якої жив його батько. Такої підлості і нахабства ніхто не очікував. Батько Сергія, в ті часи був одним з не багатьох людей, які домагалися все своїм горбом. Не дивлячись на зовсім юний вік, хлопчик добре запам'ятав людини, який принизив і обікрав його батька.

Через двадцять років, образа все ще не пройшла, Сергій, як і раніше, мріє помститися кривдникові. Нарешті з'являється можливість звести рахунки, Сергій знайомиться з донькою цього самого шахрая і закохує красуню у себе. Тепер з'явився шанс, наблизиться до свого ворога і завдати у відповідь удар. Але сам того не бажаючи, Сергій по вуха закохується в ні в чому не винну дівчину...

Серіал Королева гри 1- 25, 26, 27, 28 серія дивитися онлайн всі серії підрят 28 серий

Дивитися серіал «Королева гри » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Королева гри 28 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Королева гри всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Королева гри онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Королева гри (2014)