Червона стрічка

Фільм мелодрама, криминал «Червона стрічка »:

Ніка досягла поставленої мети стати вітчизняної зіркою кінематографу і змогла досягти цього. Тепер вона найбільш затребувана актриса, чиї нечувані гонорари забезпечують їй фінансову свободу і незалежність. Шанувальники обожнюють свого кумира і стоять у черзі, щоб отримати автограф. Їй заздрять, захоплюються. Вона мимоволі стає законодавицею моди, зробивши трендом чорну водолазку. Ніхто не сумнівається, що героїня живе в казці і мало хто здогадується, що її реальне існування нагадує пекло.

Ще підлітком юну Ніку викрав якийсь ґвалтівник психопат і тримав 15-ти річного підлітка в полоні кілька місяців, яких вона не забуде ніколи в житті. Тоді ретельні пошуки влади дали результати, і злочинець начебто був затриманий. Але самій дівчині чомусь здається, що маніяк на свободу і лише чекає зручного моменту повторити спробу знову загнати її в безвихідний капкан. Її вічно гризе страх, і вона впевнено, що їй ніколи не впорається з ним. І ось одного разу немов на підтвердження її побоювань у найближчому лісі знаходять труп молодої особи в білому платті і червоним поясом, саме в такому вбранні була Ніка, коли її знайшла поліція. Ворог поруч, і він не втрачає її з виду.

Дивитися фільм «Червона стрічка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Червона стрічка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Червона стрічка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Червона стрічка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Червона стрічка (2018)