Сашкіна удача (2019) всі серії

Серіал мелодрама «Сашкіна удача (2019)»:

Саша пам'ятає щасливе дитинство з батьком, але після його раптової смерті для безтурботних і благополучних дітей все змінилося. У мами з'явився приятель, він в'їхав в їх квартиру, підкорив втомлену від турбот жінку і став командувати її дітьми. Прорахувавши план по заробітку грошей з кишені неуважних водіїв, він без жалю штовхає Сашку під колеса проїжджаючих повз автомобілів. Автолюбителі, бажаючи уникнути покарання і непотрібних розглядів, відкуповуються від уявної потерпілої і сподіваються назавжди забути неприємний інцидент.

Молодший брат дівчини змушене грабує магазини за наказом колишнього ветерана, який значиться в героях і безсовісно експлуатує дітей. Хлопці, обговорюючи своє нестерпне становище, намагаються придумати вихід з кабали. Змучені постійним примусом психопата домочадці намічають дати втечі з дому, а зрозумівши безвихідь своїх спроб змінити ситуацію, вирішуються вбити ненависного вітчима. Несподівана зустріч Олександри з Сергієм, дає їй реальну можливість на інше життя, адже серйозний дорослий чоловік обіцяє їй допомогу.

Серіал Сашкіна удача (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сашкіна удача (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сашкіна удача (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сашкіна удача (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сашкіна удача (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сашкіна удача (2019)