Ворона всі серії

Мелодрама Ворона  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
29 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, триллер «Ворона »:

Слідчий прокуратури Ганна Воронцова, не один рік працює в органах правопорядку і добре розбирається в різного роду злочини. Вона завжди слід своїм благородним принципам, і ніколи не бере хабарі. За свою впертість і спрагу справедливості, жінка не раз влипала в неприємності і виявлялася на килимі у керівництва. Але, незважаючи на всі обставини, жінка продовжує наполегливо працювати.

Одного разу героїня фільму «Ворона» відмовляється порушувати кримінальну справу про зникнення відомого фотографа. Ганна не раз стикалася з цією людиною, який нерідко зникав на якийсь час, а потім з'являвся і продовжував займатися своїми справами як ні в чому не бувало. Тільки, на цей раз, він загинув. Воронцова відчуває себе винуватою, адже якщо б вона прийняла заяву, його можна було врятувати. З тяжким вантажем провини, героїня починає розслідувати злочин і з'ясовує безліч приголомшливих фактів про покійного і його зв'язки...

Серіал Ворона 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Ворона » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ворона 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ворона всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ворона онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ворона (2018)