Музика моєї душі (2019) всі серії

Мелодрама Музика моєї душі (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
30 декабря 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
94 мин.

Серіал драма, мелодрама «Музика моєї душі (2019)»:

Анастасія Романова не уявляє свого життя без музики. Рішення вступати в музичне училище було обдуманим, основна робота легко поєднувалася з навчанням, але на особисте життя часу не вистачає. Дівчину це обставина зовсім не засмучує, але час йде, з'являється потреба дарувати свою любов комусь ще крім музики.

Концертна діяльність дозволили дівчині обзавестися шанувальниками, але нікому з них вона не готова сказати заповітне «люблю». Особливо настирливі залицяльники отримували відмову на будь-яку пропозицію про зустріч, а незабаром Настя завалює іспит.

Серіал Музика моєї душі (2019) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Музика моєї душі (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Музика моєї душі (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Музика моєї душі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Музика моєї душі (2019)