Невипадкова зустріч всі серії

Серіал детектив «Невипадкова зустріч »:

Серіал «Невипадкова зустріч. Марсель» - це історія простого медбрата бригади швидкої допомоги Сергія Лежньова, в минулому легіонера. Його життя текло спокійно й розмірено, постійні зіткнення життя і смерті на роботі стали звичною справою. Єдине, що не дає йому спокою вже тринадцять років – це доля його матері, про яку він не знає навіть, чи вона жива. В один з викликів бригада, в якій працює Серж, потрапляє на місце жорстокого і заплутаного вбивства.

Медбрат проявляє неабиякі аналітичні здібності і допомагає розкрити незвичайне злочин. Місцева поліція зауважує здібності Сергія, і тепер він допомагає у розслідуваннях вбивств і всіляких заплутаних справ. Серж з головою поринає в нове життя, не залишаючи часу на особисте життя, у результаті сварка з улюбленою Маргаритою стає неминучою. Крім того пошуки матері ось-ось повинні увінчатися успіхом, але кожен раз щось або хтось заважає їх зустрічі.

Серіал Невипадкова зустріч 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Невипадкова зустріч » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Невипадкова зустріч 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Невипадкова зустріч всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невипадкова зустріч онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Невипадкова зустріч (2014)