Мухтар. Новий слід (2016) всі серії

Мелодрама Мухтар. Новий слід (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
187 серий
Премєра:
20 марта 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, приключения
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, приключения «Мухтар. Новий слід (2016)»:

Новий захоплюючий сезон вже встиг стати культовим телесеріалу є продовженням полюбилася численним телеглядачам історії про неймовірно розумною і тренованої собаці по кличці Мухтар...

Пес вміє не гірше, а часто навіть краще оперативників справлятися з поставленими завданнями, відчуваючи, де правда, а де брехня. Воістину героїчна поліцейська собака ніколи не допускає помилок і з легкістю нападає на слід злочинця, як би він ні намагався ухилитися від правосуддя. Оперативні працівники в особі Максима Жарова, Олексія Самойлова і слідчого Катерини Калитиной продовжують активно займатися розкриттям крадіжок, хитромудрих шахрайств і зухвалих пограбувань.

А вірна вівчарка, на яку завжди можна покластися, приходить на допомогу в будь-який, навіть самої складної ситуації, рятує наших героїв і безустанно знаходить негідників, щоб співробітники поліції змогли змусити злочинців відповідати по закону. Божевільні пригоди, дивні події, засасывающий вир небезпек – все це з гідністю проходять головні герої кіносеріалу, постійно виходячи переможцями з будь сутички. І багато в чому вони зобов'язані свого вірного чотириногого товариша – відданою і безстрашною вівчарці, що володіє надзвичайним інтелектом...

Серіал Мухтар. Новий слід (2016) 1- 184, 185, 186 187 серія дивитися онлайн всі серії підрят 187 серий

Дивитися серіал «Мухтар. Новий слід (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мухтар. Новий слід (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мухтар. Новий слід (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мухтар. Новий слід (2016)