Біла брехня (2015)

Мелодрама Біла брехня (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Біла брехня (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Біла брехня (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Життя Алари в турецькому серіалі "Біла брехня" здається бездоганним, багато хто їй заздрить таємно і навіть відкрито. Дівчина народилася в забезпеченій сім'ї і ніколи не відчувала потреби в чому-небудь. Вона мешкає в прекрасному будинку, водить нове авто і може собі дозволити будь-який одяг. За всією цією видимою оболонкою бездоганності ховається відсутність свободи. Дівчина стикається з тотальним контролем батьків, який не ослаб з дорослішанням. Таке життя страшенно набридло Аларі...

Тим часом бідна Мелен може тільки мріяти про багатство. Вона має ефектний вигляд, чуйний характер, освічена, амбітна і має перед собою ясні цілі. Йти наміченим шляхом їй допомагає впорядкованість думок, адже героїня звикла в усьому тримати ідеальний порядок. Що спільного у цих двох дівчат?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Біла брехня (2015)