Чорний хліб (2015)

Мелодрама Чорний хліб (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
37 серій
Премєра:
23 січня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Чорний хліб (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Чорний хліб (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Захоплююча історія двох сестер, у турецькому серіалі "Чорний хліб" яких звуть Асіє і Міне. Вони вже давно проживають на самій околиці Стамбула, не мають ні грошей, ні кохання. Щасливе майбутнє їм теж не світить. Дівчата ніяк не можуть змінити своє життя, у них немає для цього жодної можливості. Але найважливіше те, що вони будь-якої миті готові прийти на допомогу, довіряють таємниці і найзаповітніші мрії.

Асіє старша сестра, яка досить амбітна дівчина і повністю впевнена в собі. Вона напала на свого хлопця, бо той негативно поставився до новини про її вагітність. Міне є повністю протилежністю своєї старшої сестри. Вона цілком спокійна і тиха дівчина. З цього моменту їм доводиться ховатися, але вихід з дому склався для них ще більшими неприємностями.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Чорний хліб (2015)