Цей світ (2023)

Мелодрама Цей світ (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Цей світ (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Цей світ (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал - комедія "Цей світ" 2023 - це історія про двох молодих людей, які борються за своє кохання проти всіх обставин. Емре та Айлін належать до різних соціальних верств, але їхнє кохання не знає меж. Вони готові вжити будь-яких заходів, щоб бути разом, але їхні батьки не мають наміру поступатися. Емре з бідного кварталу, а Айлін - дочка відомого підприємця. Він мріє стати популярним музикантом, а вона підтримує його в цьому.

Але їхньому коханню перешкоджають їхні батьки. Омер Сінір розповість історію про двох молодих людей, які готові вжити будь-яких заходів, щоб бути разом. Герої доведуть, що їхнє кохання не знає меж і подолає будь-які перешкоди. Вони будуть готові піти на будь-які жертви, щоб досягти своєї мети. Але чи зможуть вони домогтися свого і знайти довгоочікуване щастя, відповідь на це питання ми дізнаємося після перегляду.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Цей світ (2023)