Ворон: Бездонна темрява (2023)

Мелодрама Ворон: Бездонна темрява (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Ворон: Бездонна темрява (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ворон: Бездонна темрява (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

"Ворон: Бездонна темрява" - це турецький серіал 2023 року, заснований на реальних подіях. Сюжет серіалу розповідає про трагічну історію кохання, помсти, зради і спокути. У центрі уваги перебувають двоє молодих людей, Кенан і Діла, які зустрічаються у школі та закохуються одне в одного, мріючи про щасливе спільне майбутнє. Однак на їхньому шляху постає загадкова постать - Ворон, який руйнує їхні стосунки та стає джерелом трагедії.

Серіал складається з трьох сезонів, кожен з яких включає 13 епізодів. Перший сезон знайомить глядачів із головними героями, їхнім оточенням та історією Ворона. Другий сезон присвячений пошуку правди і помсти героїв, а також спробам розкрити таємниці минулого.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ворон: Бездонна темрява (2023)