Асі (2007)

Мелодрама Асі (2007) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
71 серія
Премєра:
26 жовтня 2007
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
43 хв.

«Асі (2007)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Асі (2007) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Багатосерійний турецький фільм "Асі" всі серії російською мовою розповідає історію про кохання, зраду і сімейні таємниці. Батьком головної героїні є власник сімейної ферми, який відмовився від навчання в університеті, щоб присвятити себе землеробству. Однак, останніми роками ферма стикається з фінансовими труднощами, а прибуток сільського господарства скоротився. Батько Асі бореться зі своїми проблемами, але безуспішно.

Асі дуже схожа на свого батька і любить свою батьківщину та природу. Її ім'я навіть обрано на честь річки поруч із фермою, яка вважається священною і загадковою. Щоб допомогти батькові, Асі робить усе можливе, щоб вирішити фінансові проблеми.

Усе життя героїв змінюється з приїздом Деміра, багатого бізнесмена, який шукає таємниці своєї родини. Загадки минулого пов'язують сім'ю Асі та сім'ю Деміра, і романтичні почуття між героями опиняються під загрозою через минулі трагедії. Щоб бути разом, героям доведеться подолати гордість і навчитися прощення.

Серіал "Асі" приковує увагу глядачів своїм захопливим сюжетом і красивими пейзажами. Він показує, що любов і співчуття можуть допомогти подолати будь-які труднощі та зруйнувати стіни між людьми.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Асі (2007)