Королева Мая (2015)

Мелодрама Королева Мая (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
11 серій
Премєра:
10 листопада 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
146 хв.

«Королева Мая (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Королева Мая (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

"Королева травня" - це турецький телесеріал, що розповідає історію Нехір, молодої і красивої дівчини, яка все життя була сиротою. Вона не знала, що її справжня мати - Асу, а батько - Санджер, начальник розвідки. Санджер, намагаючись роздобути Асу, убив її чоловіка Ондера і наказав своєму помічникові Джелілу вбити Нехіра. Однак Джеліль не зміг змусити себе зробити це і замість цього віддав її на виховання в бідну сім'ю в іншому місті.

Через роки Нехір переїжджає в Стамбул і влаштовується зварювальником на верф Санджера. Серіал розповідає про подорож Нехір, коли вона дізнається правду про своє минуле і розбирається в складних стосунках між членами своєї сім'ї. Режисер Корхан Бозкурт, "Королева травня" - це емоційні американські гірки, які триматимуть глядачів у напрузі, доки вони дивляться, як розгортається історія Нехіра. Завдяки захопливому сюжету та сильним героям, цей серіал обов'язково стане хітом у глядачів.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Королева Мая (2015)