Нелегали (2018)

Мелодрама Нелегали (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
21 жовтня 2018
Країна:
Польща, Туреччина
Жанр:
трилер
Тривалість:
120 хв.

«Нелегали (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Нелегали (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Нелегали" - це справжні американські гірки екшену та саспенсу. Сюжет розгортається від Варшави до Стамбула і розповідає про героїчні зусилля Конрада Вольського, лідера елітного польського підрозділу. Цей хлопець справжній задирака і дуже серйозно ставиться до свого обов'язку захищати свою країну. Тому, коли він отримує інформацію про потенційний теракт у Швеції, він не просто сидить і дивиться.

Але, як виявилося, ситуація ще складніша, ніж він думав. Він заручається підтримкою досвідченого шпигуна на ім'я Тревіс, але навіть він стає жертвою несподіваних подій і шантажу. Сюжет стає ще більш заплутаним, коли прем'єр-міністр Польщі виявляється залученим у драму. Офіцери іноземної розвідки повинні втрутитися і врятувати становище.

З усіма цими перипетіями складно уявити, що буде далі в цьому захопливому серіалі. Героям доведеться зробити все можливе, щоб отримати у свої руки важливі архівні дані, які можуть обернутися проти польського уряду. Чи доб'ються вони успіху?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Нелегали (2018)