Столітня печатка (2016)

Мелодрама Столітня печатка (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серій
Премєра:
16 листопада 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Столітня печатка (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Столітня печатка (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Столітня печатка" - справжній шедевр, який дасть вам змогу зануритися в події одного з найважливіших боїв 20 століття - битви при Чанаккале. Ця війна забрала життя тисяч солдатів, як турецьких, так і іноземних. Це було справжнім випробуванням на міцність і мужність для турецького народу.

Серіал розповідає історії простих людей, які опинилися в епіцентрі війни. У всіх у них були різні плани і мрії на майбутнє, але доля звела їх у Дарданеллах. Персонажі різноманітні та унікальні, кожен зі своєю історією і мотивацією.

Алі, простий пастух, ніколи не думав, що стане солдатом. Він просто хотів одружитися зі своєю коханою Зейнель і жити мирним життям. Ведат, з іншого боку, був пацифістом, який виступав проти насильства. Але кохання всього його життя, сім'я якої була залучена у війну, змусила його передумати. Ібрагім, завзятий злочинець, який спочатку не бажає воювати, тікає від військових дій.

Але пізніше він знаходить у собі мужність воювати за свою країну. Дурмуш, бувалий солдат, уже втратив у бойових діях багато друзів і родичів. Майор Хільмі, досвідчений командир, який розробив план оборони Чанаккале, і не підозрював, наскільки важливими в історії будуть дії цих п'яти осіб. Незважаючи на різне походження і мотивацію, усіх їх об'єднувало одне - любов до своєї країни і готовність віддати за неї життя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Столітня печатка (2016)