Пробна зйомка (2023)

Мелодрама Пробна зйомка (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 листопада 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
120 хв.

«Пробна зйомка (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Пробна зйомка (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Події турецького серіалу "Пробна зйомка" дають змогу зазирнути в таємниці, приховані від звичайного глядача турецького кіно. Головною героїнею цієї історії є молода актриса на ім'я Кюбра. Вона ще дуже молода і володіє дивовижним талантом. У неї багато шанувальників, яких вона дуже любить і не бажає розчаровувати. Кюбра розуміє, що для того, щоб її шанувальники продовжували підтримувати і любити її, їй самій потрібно докласти зусиль. Вона повинна вдосконалювати свою акторську майстерність, з'являтися на телеекранах і великих екранах кінотеатрів. Однак наразі все здається відразливим.

Знаходити цікаву роботу стає все складніше. Відповідні сценарії, які Кюбра вважала б гідними, їй не трапляються. У важкий період свого життя героїня турецького серіалу "Пробна зйомка" розуміє, що їй доведеться братися за будь-яку роботу. Їй надсилають різні сценарії, які вона може назвати тільки другосортними. Однак їй доводиться працювати з усім, що є. Амбітні режисери вірять, що на основі цих сценаріїв вони зможуть створити фільми, які безсумнівно стануть лауреатами фестивалів і нагород.

Сама Кюбра не поділяє такої точки зору. Але робота є робота, і для неї найголовніше - блискуче зіграти свою роль і потішити своїх шанувальників. Вона готова рухатися вперед, поки не знайде ідеальний фільм, який прославить її. Дівчина живе своєю роботою і готова пройти через усі труднощі, пов'язані з поганими сценаріями і невдалими режисерами, щоб досягти успіху. Вона прагне здобути славу, яка супроводжуватиме її протягом усього життя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Пробна зйомка (2023)