Створений (2023)

Мелодрама Створений (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
20 жовтня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Створений (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Створений (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі сюжету восьмисерійної драми "Створений" перебуває молодий чоловік на ім'я Зія, який є винятково талановитим і перспективним студентом медичного інституту. Останнім часом він повністю зосереджується на проведенні незвичайних експериментів з метою зробити приголомшливе наукове відкриття. Однак багато хто з тих, хто його оточує, скептично налаштований і не вірить, що він зможе досягти своєї мети. Але незважаючи на думку інших, сам головний герой турецького серіалу "Yaratilan" упевнений, що рано чи пізно він зможе досягти своєї мети і зробити геніальне наукове відкриття.

Зараз Зія наполегливо працює над розробкою унікальних ліків, за допомогою яких можна буде позбавити жителів Землі від епідемій і невиліковних хвороб. Одного чудового дня він випадково знайомиться з доктором Ісханом, який вважається одним із найкращих лікарів у Стамбулі. З перших же хвилин Зія розуміє, що нарешті зустрів людину, яка зрозуміє його. Дізнавшись про експерименти молодого студента, доктор Ісхан всіляко підтримує його прагнення і стає єдиним, хто допомагає Зії продовжувати працювати і рухатися вперед. Вони не підозрюють, що їхня спільна робота в майбутньому може мати фатальні наслідки для всього людства...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Створений (2023)