Відомий Ахмет (2011)

Мелодрама Відомий Ахмет (2011) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серій
Премєра:
10 серпня 2011 року
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Відомий Ахмет (2011)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Відомий Ахмет (2011) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ведений Ахмет - це турецький серіал про чоловіка, який мріє стати одним із найкращих шеф-кухарів своєї країни. Ахмет горить своєю справою і вірить, що йому вдасться досягти задуманого. Однак конкуренція на палацовій кухні величезна, і Ахмет не має можливості заявити про себе. Усе змінюється, коли Ахмет потрапляє до лісу на збір трав для своїх страв і опиняється в полі зору розбійників.

На його щастя, поблизу опиняється знатна дама, яка рятує його і допомагає потрапити на палацову кухню. Але Ахмету доведеться пройти через інтриги, підступи і зраду, щоб довести свої таланти і досягти жаданої мети. Режисером серіалу є Хакан Арслан, а головну роль виконує Günay Günaydin. Дивіться "Ведений Ахмет", щоб подивитися на пригоди Ахмета і зрозуміти, як він зможе досягти своєї мрії.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Відомий Ахмет (2011)