Долі сестер (2008)

Мелодрама Долі сестер (2008) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
142 серії
Премєра:
2008
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Долі сестер (2008)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Долі сестер (2008) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головні героїні кінострічки "Долі сестер" це 5 сестер, навколо яких зав'язано весь сюжет серіалу. Розмірене, спокійне і нормальне життя руйнується відразу. Ніхто з сестер не міг знати, що принесе собою новий день. Вони були постійно оточені батьківською турботою, підтримкою і любов'ю. І ось трапляється ця жахлива трагедія, яка забирає життя їхніх улюблених матері та батька. Все їхнє життя йде під укіс.

Героїні, зіткнувшись із таким розвитком подій, розуміють, що навряд чи їм хтось допоможе впоратися з такою бідою. Вся надія тільки на самих себе і на свої сили. Легковажність і безтурботність залишаються позаду. Тепер на їхньому життєвому шляху випробування і труднощі, які треба пережити і стійко винести.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Долі сестер (2008)