Тропіки (2023)

Мелодрама Тропіки (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 липня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Тропіки (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Тропіки (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Тропіки" оповідає історію рідних сестер. Милі дівчатка виростають в однакових умовах, проте є суттєві відмінності. З дитячих років лікарі діагностували у Гюльче хворобу Аспергера. Психічні відхилення заважають адаптуватися в людському суспільстві. Панянка не готова до соціальної взаємодії з іншими людьми. Скутій і незграбній пацієнтці лікар дає цінну пораду. Лікар вважає, що зміна обстановки полегшить страждання і поліпшить загальну ситуацію.

Про одужання не йдеться, проте поліпшення якості життя можна вважати величезним досягненням. Героїня їде в інше місто, яке розташоване в провінції Ізміра. Любляча та віддана сестриця хоче підтримати родичку. Гедже вирушає слідом за нею, щоб у важкий момент підтримати, бути поруч. Вона знайомиться із сусідами, а Гюльче морально готується до нової школи. Виникає непереборне відчуття тривоги, але потрібно дивитися в майбутнє, не втрачаючи надії на поліпшення. Раптово в життя обох панянок вриваються разючі зміни. Знайомство з приємним юнаком Озгюром додає нових фарб у сіре, передбачуване існування. Хлопець суттєво вплине на долі сестер.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Тропіки (2023)