Сім'я мого чоловіка (2014)

Мелодрама Сім'я мого чоловіка (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
57 серій
Премєра:
3 липня 2014 року
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія, сімейний
Тривалість:
100 хв

«Сім'я мого чоловіка (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сім'я мого чоловіка (2014) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький комедійний серіал Сім'я мого чоловіка 2014 року випуску повідає вам історію про молоду дівчину на ім'я Йондже. Дуже довго вона не могла навести лад у своєму особистому житті, і завжди хотіла знайти ідеального чоловіка, щоб побудувати ідеальну, в її уявленні, сім'ю. Йондже навіть подумки намалювала образ того, хто їй потрібен, і могла чітко описати поведінку та звички свого майбутнього чоловіка. В один прекрасний момент дівчині вдається знайти вірного супутника. Тарік - красивий, добрий, розуміючий хірург із гарним почуттям гумору. Він здобув освіту в університеті Німеччини і повернувся в рідні краї з однією лише метою - допомагати людям. У героя серіалу Сім'я мого чоловіка в минулому вже була сім'я.

Але, на жаль, Тарик овдовів - у його дружини виявили невиліковну хворобу. У чоловіка залишився на руках маленький син, який втратив матір. Йонджа абсолютно впевнена у своїх почуттях і готова бути хлопчикові найкращою мамою. Вона хоч зараз може вдягнути сукню й узаконити стосунки. Залишився останній нюанс - знайомство з родичами Разом головні герої серіалу Сім'я мого чоловіка вирушають до будинку Таріка. Там на молоду пару чекає цілий клан родичів, і, виявляється, що далеко не кожен є кровним. Проте всі живуть разом. Дівчину трохи ошелешує те, що відбувається, адже вона не звикла до такої галасливої компанії. Все ж, найцікавіше починається в день зустрічі родичів з обох сторін. Два абсолютно різних клани не відразу знаходять спільну мову. Незважаючи на це, кожен бажає молодятам щастя. Але трактування щасливого життя, як не дивно, у представників родин кардинально відрізняються...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сім'я мого чоловіка (2014)