Радість мого життя (2023)

Мелодрама Радість мого життя (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
15 липня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Радість мого життя (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Радість мого життя (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Неше, героїня серіалу "Радість мого життя", з ранніх років знала, ким хоче стати. У майбутньому вона бачила себе лікарем і старанно йшла до своєї мети. І ось вона вступила до університету. Студентське життя, втім, - це не лише навчання. Розваги, вечірки, спілкування з однолітками. На одному з таких веселих заходів дівчина познайомилася з Мустафою. У них досить швидко виникли взаємні почуття, і вони одружилися. Щоправда, Неші довелося піти з університету і стати домогосподаркою.

А ще вона народила дітей. Неше дбала про них і навіть не помітила, як швидко пролетів час. Діти виросли і почали самостійне життя. Неше, яка подорослішала і навіть постаріла, раптово затужила за медициною. Вона відчула, що прожила свої роки якось не так. Але не вмирати ж простою домогосподаркою. Жінка вирішила знову стати студенткою і таки вивчитися на лікаря.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Радість мого життя (2023)