Саме так (2019)

Мелодрама Саме так (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
37 серій
Премєра:
1 серпня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
короткометражка, комедія
Тривалість:
8 хв.

«Саме так (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Саме так (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Зустрічі та знайомства в сучасному світі кардинально відрізняються від тих, якими вони були в минулі часи. Так сучасні люди тяжіють більше отримувати свободи і задоволення від життя, ніж виконувати обов'язки навіть перед тими, кого люблять. Ніль та Емір познайомилися, як найчастіше й відбувається, випадково. Симпатія між ними виникла миттєво, але чи достатньо її було для планування спільного майбутнього були сумніви.

Емір точно не замислювався про далекосяжні плани і просто хотів поспілкуватися з вподобаною ним особою. Ніль справила на нього гарне враження. Молоді люди почали розмовляти, і, звісно, озвучили деякі свої мрії і просто бачення того, яких стосунків чекають. Ніль всерйоз замислювалася про створення сім'ї та народження дітей. Емір був далекий від таких планів і хотів провести більше часу в статусі вільного чоловіка. На якомусь етапі спілкування з Ніль здалося Еміру не тим, що йому було потрібно, але він не зумів порвати стосунки і ті продовжилися.

І вони зустрічаються, проводять час так, немов хороші приятелі, а не закохана пара. Ніль подумки уявляє собі, як Емір робить їй пропозицію, а той і в думках не тримає чогось подібного. А одного разу пара прокинулася в ліжку. І хлопець, і дівчина починають згадувати, як вони там опинилися і що між ними сталося. Ситуація виглядала і комічно, і трагічно. А коли вони якось спали разом, Еміру наснився сон про дітей Ніль, і він почав кричати, що не хоче бути батьком. Ніль почала будити Еміра, і їй стало ніяково від того, що він говорив, адже вона, як і раніше, марила про сім'ю. Життя ж підкидає їм дедалі більше комічних ситуацій, у яких їм доводиться ставати ближчими одне одному і вчитися розуміння. Але пара все ще далека від того, щоб стати подружньою. Втім, потихеньку вони до цього наближаються.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Саме так (2019)