Душа не чує (2023)

Мелодрама Душа не чує (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серій
Премєра:
24 липня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Душа не чує (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Душа не чує (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

З давніх-давен людство тяжіло до прикрашання своїх тіл, і, звісно ж, перевагу віддавали золоту, сріблу і дорогоцінному камінню. Протягом століть існує ювелірна справа, і донині майстри в цій сфері затребувані і мають солідний дохід. Члени сімейства Корал також пов'язали свої професійні долі з ювелірною справою. Дживан і його сім'я жили привільно і ні в чому не мали потреби. У своєму місті, і навіть у країні, вони були відомі, як вельми заможні люди. Ось тільки свої справи Дживан вів не завжди законно. Під прикриттям легальних угод він проводив і тіньові, які давали змогу ухилятися від сплати податків, оскільки рух коштів не фіксувався за документами.

Але при цьому в поле зору правоохоронних органів сім'я все-таки потрапляє. За розслідування береться агент Онур Карас. Будучи професіоналом своєї справи і просто тяжіючи до того, щоб карати зловмисників, агент зумів знайти докази неправової діяльності Дживана. Що більше доказів знаходить агент, то сильніше наближається до Дживана. На якомусь етапі розслідування агенту починає здаватися, що йому буде легко провести затримання злочинця. Але аналізуючи життя Дживана, Онур приходить у замішання. Агент переймається симпатією до того, наскільки талановитий ювелір-зловмисник, і пробує наставити його на правильний шлях. Якщо Дживан змінить свій спосіб життя, зможе залишитися на волі. Ось тільки Дживану може не сподобатися пропонований Онур варіант.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Душа не чує (2023)