Рецепт кохання (2021)

Мелодрама Рецепт кохання (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
7 червня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Рецепт кохання (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Рецепт кохання (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Щастя від того, що життя склалося якнайкраще, було присутнє в душі Фирата. Молодий чоловік натішитися не міг з того факту, що зумів реалізуватися професійно, і в особистому житті в нього все було цілком навіть налагоджено. Зі своєю обраницею Фірат мав намір створити сім'ю. Але плани молодої жінки змінилися під впливом якогось коуча в любовних справах. Фірат був поставлений до відома про те, що весілля не відбудеться не на власні очі від своєї дівчини, а з програми, в якій вона брала участь. Фірат був вражений тим, що відбувається. Він відчував себе зрадженим, розчавленим і приниженим.

Особливо сильно він зненавидів людину, яка позначила себе, як знавець любовних справ. І ця людина стає для Фірата найголовнішим ворогом. Фірат налаштований парирувати своєму опонентові тією мовою, яка йому відома, і це кулінарія, яка також здатна поєднуватися зі сферою почуттів. Будучи гарним кухарем, Фірат береться вивчати різні традиційні кухні, які дадуть змогу виявити рецепт кохання, щоб той був дієвим. Їжа і раніше використовувалася людиною для таких цілей, як розпалювання пристрасті, а тому в планах Фірата не було чогось нереального.

У житті Фирата з'являється Наз. Ця дівчина також віддана кулінарній справі і бажає стати справжнім професіоналом, на якого чекатимуть у найкращих ресторанах світу. Фірат з недовірою ставиться до Наз, будучи обдуреним жінкою, а тому його ставлення до неї залишає бажати кращого. Але волею долі Фірату і Наз доведеться шукати точки дотику. Фірату доведеться відчувати неприємні відчуття через те, що на шляху Наз зустрічається Тайлан. Наз доведеться робити вибір між двома чоловіками, що буде не так і просто, адже Тайлан поводиться з нею м'яко, а Фират показує не тільки характер, а й біль, заподіяний іншою жінкою.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Рецепт кохання (2021)