Ув'язнений (2021)

«Ув'язнений (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ув'язнений (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецька драма "В'язень" є перенесенням на місцеві реалії подій однойменної дарами. У центрі оповіді опиняється прокурор на ім'я Фірат Булут. Головний герой працює як прокурор республіки і займається особливо складними справами особисто. Вкотре йому доводиться взяти до рук непростий випадок, пов'язаний із вбивством місцевої жительки. Щоправда, невдовзі чоловік зрозуміє, що має справу з дуже небезпечними людьми. Йдеться про сина Єссарі, представника однієї з найвпливовіших турецьких сімей.

Саме ця людина скоїла жорстокий злочин. Тепер він намагається всіма силами приховати факти скоєного, щоб не потрапити за ґрати. Зіткнення з Фіратом особисто приносить несподівані наслідки. Прибуток виявляється загнаним у кут, але, схоже, знаходить спосіб вибратися з неприємної ситуації. Це стає зрозумілим, коли прокурор несподівано виявляє себе в камері ув'язнення. Головного героя з незрозумілої причини звинувачують у вбивстві. Прокурор гадки не має, як саме виявився тут - у нього амнезія. З усіх сил персонаж намагається згадати про те, що сталося, але розуміє, що все набагато складніше, ніж йому здається на перший погляд.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ув'язнений (2021)