Відважний і красуня (2016)

Мелодрама Відважний і красуня (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серії
Премєра:
2016-11-10
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, кримінал, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Відважний і красуня (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Відважний і красуня (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет драматичного турецького серіалу з елементами криміналу та мелодрами розгорнувся на території невеликого сільського поселення. Місцеві жителі досить давно живуть у страху та звикли до контролю кримінального клану. Чоловік на ім'я Таксін очолює це угруповання і насолоджується прибутковим бізнесом. Відповідно, він досить впливовий і жорстокий, щоб розправитися з будь-якою людиною, яка стала на шляху. Звичайно, ніхто не хоче мати з ним справ, дорожчачи своїми життями. Але ситуація кардинальним чином змінюється, коли в селищі з'явився головний герой, хлопець на ім'я Джесур, який вирішив навести тут порядок. Він був відважним, молодим та привабливим, і прибуває до провінції зі столиці. Насамперед він купує занедбаний маєток і будиночок на пагорбі. Виявилося, хлопець має власні думки щодо цього місця.

Поступово його приїзд стає початком тривалого конфлікту. Ситуація нездатна змінитися на краще навіть тоді, коли юнак рятує дочку найлютішого ворога. З'ясувалося, красуня їхала верхи на коні, і тварина втратила керування. Відповідно, противники почали сипати погрозами і навіть умовляннями відступити, проте чоловікові це було не страшно. Виявилося, що він зберігає давню таємницю. Якось відбувається випадок, здатний все змінити. Таксін вкотре приходить до Джесуру з проханням забратися. Пізніше в будинку сталася пожежа, явно кимось влаштована. З палаючого приміщення молодий хлопчина виносить старого. Звісно, кримінальний авторитет готовий прийняти рятівника. Його на певний час поселили в особняк. Дочка особисто за ним починає доглядати і змінювати пов'язки. Вже з першої зустрічі вони закохалися, і на території маєтку почуття почали зміцнюватися. Але вже є багатий наречений, і саме він причетний до пожежі.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Відважний і красуня (2016)