Батько (2022)

Мелодрама Батько (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серий
Премєра:
15 февраля 2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Батько (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Батько (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Драматичний серіал турецького виробництва розповідає непросту життєву історію, що сталася з молодим чоловіком на ім'я Емін Саруханли. Він є щасливим сім'янином, який має кілька дітей. Разом із сімейством батько проживає на території Анатолії і в принципі їх не можна відрізнити від інших місцевих жителів. Але ситуація кардинальним чином змінюється в гірший бік, коли рідний старший син на ім'я Емін починає сваритися.

У результаті конфлікту виникає складність, здатна призвести до фатальних наслідків. У майбутньому, на жаль, конфлікт призводить до того, що хлопець у ході слідства опинився на лаві підсудних, а потім його відправили відбувати законний термін. Окрім іншого, внаслідок авіакатастрофи згодом загинула вся родина головного героя. Після фатальної ночі життя та долі центральних персонажів змінюються і неясно, що тепер обрати: власну рідню чи особисті інтереси.

  • 10
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Батько (2022)