Шлях кохання: Хаджі Байрамі Вели (2022)

Мелодрама Шлях кохання: Хаджі Байрамі Вели (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
2022-02-11
Країна:
Туреччина
Жанр:
біографія, історія
Тривалість:
45 хв.

«Шлях кохання: Хаджі Байрамі Вели (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Шлях кохання: Хаджі Байрамі Вели (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

В основі сюжету нового турецького біографічного серіалу з елементами історії лежить життєвий шлях великої людини. Йтиметься про чоловіка, який став проповідником, поетом і просто гарною особистістю. Виявилося, що саме він створив Байрамі, своєрідний орден. У далекому 1352 Хаджі Байрам народився на світ. Його батьки проживали у Чубуці, поряд з Анкарою. Спочатку тато з мамою назвали його Нуманом, і лише згодом він змінив ім'я, коли зустрівся з духовним наставником. Надалі він зміг добре вивчити різні наукові знання і прославився як на території Туреччини, а й поза країни. Здебільшого він діяв у Анатолії. Головний герой багато уваги приділяв ісламу і став справжнім знавцем у цій релігії. Але незабаром доля Хаджі кардинальним чином змінюється. Це сталося після відвідування міста Кайсері, де він отримує повчання.

У майбутньому він починає проповідувати у місцевих мечетях на прохання самого Султана Мурада Другого. Центральний персонаж зміг стати мудрим ученим і літератором, а також його життєва лінія вплинула на долі величезної кількості людей і послідовників. Він був головним діячем у проповідуванні релігії Ісламу. Також зараз на території сучасної держави є його фонд і мечеть. Відповідно, люди, захоплені суфізмом на постійній основі натовпами приїжджають у це місце з метою пізнати якнайбільше інформації з обраної теми. Це не дивно, оскільки тут було зроблено багато праць великого майстра. Байрам у ряді випадків був і залишається впливовою людиною в історії. Саме про нього і оповідається в серіалі, де будуть достовірні відтворені події в міру можливості.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Шлях кохання: Хаджі Байрамі Вели (2022)