Розвідка (2021)

Мелодрама Розвідка (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
48 серий
Премєра:
2021-03-07
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, драма
Тривалість:
60 мин.

«Розвідка (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Розвідка (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

В основі сюжету серіалу лежить непроста історія робочих буднів однієї спеціальної організації, яка працює на території турецької держави. Виявилося, головні герої, співробітники, займаються справами міжнародного призначення, намагаючись відшукувати злочинців усіх мастей, найнебезпечніших представників кримінальної спільноти по всьому світу. Професіоналом у вибраній галузі є центральний персонаж, чоловік на ім'я Хамза. Він бере під особисте командування сформований загін. Звичайно, доля його не тішить райдужними днями і буває складною, адже обставини склалися погано, адже йому доводиться не лише працювати, а й згадувати про дитячі роки, проведені в притулку. Однак його загартував характер, і він став добродушною і добропорядною людиною. Коли настав час обирати навчання, він вступив до спеціальної школи з підготовки розвідників. У Туреччині він і пройшов відповідну практику.

Пізніше Хамза зумів досягти приголомшливих результатів у вибраній ниві і стати фахівцем. Зараз його вважають справжнім асом, адже самотужки він справляється зі складними завданнями керівництва. Надалі Хамзу призначають командиром підрозділу спеціального призначення. Тепер вони борються із терористами. Звичайно, до складу не входить будь-хто. Черговим складним завданням вважається відправка на місію зі знешкодження небезпечної особи Фауста. Незабаром слідством стало очевидним, що чоловік відбуває термін у в'язниці Нідерландів. Але пізніше його викрадають невідомі ділки і державі загрожує велика небезпека. Якщо не робити належних дій, то незабаром Туреччину захлисне хвиля терактів і з цієї причини головні герої терміново беруться за справу, адже не залишатимуться осторонь того, що відбувається.[left][/left]

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Розвідка (2021)