Мій син (2022)

Мелодрама Мій син (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серій
Премєра:
9 лютого 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Мій син (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мій син (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головні герої турецького серіалу, це два хлопчики. Один нещодавно досяг шестирічного віку. Другій дитині нещодавно виповнилося лише дванадцять років. Дані різнобічні персонажі належать до різних станів суспільства. Тому вони мають різний матеріальний достаток. Одного хлопчика виховує бідна родина. Другій дитині удача посміхнулася. Його народили багаті батьки, які згодом займалися вихованням. У цій дивовижній історії суцільні емоції та обурення. Хлопчики вперше почали спілкуватись, коли відвідали інтернет. Однак реальне життя звело, коли склалися певні, досить непрості обставини. Головні дії відбуваються у лікарні. Зустріч дітей варто сприймати як фатальну подію.

Поки що хлопці були лише дітьми. Але життя приготувало для центральних персонажів достатньо труднощів. Батьки часто не розуміли своїх дітей. Про життя, яке їм подобалося, діти могли тільки мріяти. Коли вони засинали, нерідко могли бачити під час сну саме таке щасливе життя, яке було потрібне. У такому вигаданому чудовому світі нещастя абсолютно відсутнє. Жодні обставини не завадять здійснити мрію. Демет є молода жінка. Протягом багато часу вона продовжувала працювати з дітьми. Їй подобалася обрана робота як психотерапевт. Героїня багато чого бачила весь час своєї професійної діяльності. Однак вона зіткнулася одного разу з такими клієнтами, які довели, що потрібно сприймати реальність інакше. Тому настав момент, коли потрібно було зрозуміти, що сталося. Вона хотіла досягти найголовнішого. Її маленькі пацієнти повинні позбавитися труднощів і проблем.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мій син (2022)