Зламане життя (2021)

Мелодрама Зламане життя (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
100 серій
Премєра:
23 серпня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Зламане життя (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зламане життя (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Основні дії серіалу розгорнулися в одному із великих мегаполісів турецької країни. Особняки мають власні імена, як і сталося з Коджабеєм, величезним та старовинним маєтком із численною історією. Розташувавшись в елітному районі, він викликає заздрість громадськості. Саме тут і мешкають головні герої проекту: дві сім'ї, забезпечені, багаті і звісно, ​​кожна з особистими внутрішніми демонами та розбіжностями. Але, варто зазначити, що живуть центральні персонажі в одному будинку, де постійно стикаються і починаються конфлікти через минулі обіди, що не дають їм спокою. Тут і відбувається мелодрама, коли діти ворогів з дитинства усвідомили, що воістину, дружба їх переростає у справжнє та щире кохання.

Спокій знаходиться під загрозою, коли їхні батьки дізналися про таємні зустрічі дітей. Звичайно, між коханими завжди виникають перешкоди, адже родичі намагаються розлучити парочку, але безуспішно. Тут не дію загрози, вмовляння, заклики стати розсудливими людьми, але почуття не піддаються паніці та каральним заходам. Так і розпочинається процес битви сімей. Тоді герої поступово починають вникати у таємниці минулого рідних кланів та численні секрети самого особняка, де й мешкають. Декілька скелетів у шафах утворюється в міру власного розслідування. Також стає цікавим факт споруди приголомшливого вигляду шикарного маєтку, і саме цей фактор стає каменем спотикання та початком конфлікту між багатими людьми. Крім іншого, неясно, чому ці клани не здатні роз'їхатися і продовжують жити під одним дахом. Які ще відповіді дізнаються закохані, що доведеться пережити разом на шляху до побудови загального щастя молодих?

  • 40
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зламане життя (2021)