Турок (2023)

Мелодрама Турок (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«Турок (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Турок (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турок / El Turco новий турецький серіал в жанрі історичної драми є одним з найбільш очікуваних проектів цього року. Слід зазначити, що серіал Турок дивитися онлайн російською мовою заснований на реальних подіях і знятий за знаменитим історичним романом Орхана Йеніараса.

Події серіалу Турок / El Turco відбуваються за часів Османської імперії. У центрі історії серіалу Турок онлайн перебуває один із найбезстрашніших і найспритніших офіцерів Османської імперії Балабан-Ага. Він людина честі та як відданий військовослужбовець своєї армії завжди залишався вірним своїй батьківщині й був упевнений в успіху всіх військових дій. Віра в перемогу і в міць Османської армії рухала Балабан-Ага на нові звершення і подвиги.

Одного разу під час другої облоги Відня сталося непередбачене. Балабан був поранений і опинився в полоні у ворогів. З цього моменту погляди і віра бойового офіцера почали змінюватися кардинально. Балабан на власні очі впізнав своїх ворогів, перейнявся їхнім духом захищати свою країну і співчував простому народу, пригнобленому місцевими феодалами. Через деякий час офіцер турецької армії ставить перед собою нове завдання, метою якого є звільнення змученого народу села Моена від гніту корисливих і жорстоких феодалів. Для цього необхідно підняти народ на повстання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Турок (2023)