Воскресший Ертугрул (2014)

Мелодрама Воскресший Ертугрул (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
88 серий
Премєра:
2014-12-10
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, военный, драма, история, приключения
Тривалість:
60 мин.

«Воскресший Ертугрул (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Воскресший Ертугрул (2014) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Османську імперію одразу після її утворення почали вважати важливим гравцем на світовій політичній арені. Але був час, коли територія майбутньої держави складалася з розрізнених племен, які постійно вели між собою війни за володіння землями. Через це сусіди турків часто нападали на них та перемагали у локальних битвах. Крім того, спочатку османів вважали кочівниками, які мешкали за рахунок набігів на інші держави.

Ертугрул мав розуміння, що турецький народ можуть знищити з лиця землі, якщо він не об'єднається. Османи завжди мали могутні вороги. Ця відважна та мудра людина вирішила об'єднати турецькі племена, хоча в таку нагоду ніхто не вірив. На території майбутньої імперії Османа постійно йшли міжусобні війни. Головному герою турецького серіалу "Dirilis Ertugrul" хотілося вивести свій народ на правильний шлях розвитку та реалізувати велику ідею.

Під час облоги візантійцями Анатолії Ертугрула покликав на допомогу владика міста. Відважний турок вирушив туди зі своїми найкращими воїнами та сміливо бився з ворогами, захищаючи співвітчизників. Після перемоги під Анатолією головний герой серіалу «Воскресший Ертугрул» розпочав процес об'єднання турецьких земель, які згодом увійшли до його могутньої імперії Османа. Він вигравав одну битву за іншою. Вороги відважного і мудрого турка перетворювалися на його друзів і йшли за ним, як за лідером нації. Великі перемоги та славу мудрий правитель завойовував разом зі своїми вірними соратниками та за підтримки коханої дружини, у якої виділявся аналітичний розум. Вона давала Ертугрулу корисні поради та завжди виступала на його боці.

Син головного героя серіалу згодом стане могутнім та найвідомішим турецьким султаном Османом I, але перші кроки до створення імперії зробив його батько. Багатосерійну епічну драму «Воскресший Ертугул» дивитись онлайн на нашому кіно-порталі російською мовою або з субтитрами радимо любителям історії, батальних сцен та байопиків.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Воскресший Ертугрул (2014)