АльпАрслан: Великі Сельджуки (2021)

Мелодрама АльпАрслан: Великі Сельджуки (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 ноября 2021
Країна:
Турция
Жанр:
боевик, военный, история
Тривалість:
45 мин.

«АльпАрслан: Великі Сельджуки (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу АльпАрслан: Великі Сельджуки (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Держава сельджуків лише почала формуватися. На престол зійшов новий падиш – це племінник могутнього Торгула, якого звати Альпарслан. Після смерті його батька і брата герою випала честь стати єдиним законним спадкоємцем трону. Другий султан племені сельджуків був батьком Мелік-шаху і дідусем – Сенджеру. Його правління тривало близько десяти років. За цей період монарх створив наймогутнішу імперію, захопив величезні території та ліквідував сильних суперників (з ворогами він розправлявся жорстоко). У серіалі події відбуваються з 1063 до 1072 року.

Це – славні часи яскравого та блискучого правління вождя непереможних та войовничих сельджуків, султана Альпарслана. Крім того, на життя та вчинки цієї історичної особистості впливали пристрасті, що відбувалися у його любовних стосунках. Ця людина не відсиджувалась у царських покоях, поки його вірні підлеглі билися на фронтах і працювали на благо економіки імперії. Герой був чудовим воїном, неперевершеним майстром володіння холодною зброєю, мав відмінну фізичну форму і брав активну участь особисто як у зовнішній, так і у внутрішній політиці. Національний лідер відчував, що народжений, щоб вести свій народ до перемог.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » АльпАрслан: Великі Сельджуки (2021)