Я і є Джелаладдін (2021)

Мелодрама Я і є Джелаладдін (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
21 травня 2021
Країна:
Узбекистан, Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, історія
Тривалість:
80 хв.

«Я і є Джелаладдін (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Я і є Джелаладдін (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Я і є Джелаладдін / Хорезмшах / Mendirman Jaloliddin новий турецький серіал у жанрі історичної драми присвячений останньому представнику Хорезмшахів Ануштегенідів. У серіалі Хорезмшах / Harzemsah дивитися онлайн російською мовою йдеться про славного продовжувача відомої династії Азії Джелал ад-Діна Мангуберді, який зійшов на престол у 1221 році після смерті свого батька Мухамеда II.

Це був найскладніший період у житті народів Малої Азії. Монгольський ватажок Чингіс-хан завойовував землі всіх племен цього регіону. Хорезм Джелал ад-Дін Мангуберді, будучи ще зовсім молодим воїном, зібрав своє військо і розпочав бій проти вторгнення численних військ Чингіс-хана. Монгольський ватажок ніяк не очікував такого опору з боку Хорезмшаха, упевнений в тому, що у молодого шаха недостатньо сміливості, відваги і досвіду, щоб вести битви проти такого могутнього завойовника.

Проте Хорезмшаху зі своїми відданими військами вдалося здобути перемогу в кількох битвах. Серед них незабутня битва при Парвані, битва біля річки Інд та інших. Схилити голову Хорезмшаху не вдалося нікому. Він вів війни у двох фронтах, з одного боку протистояв монголам, з іншого боку, завойовував території Закавказзя.

Центром правління Хорезмшахів вважається місто Ургенч, яке нині розташоване на території Узбекистану.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Я і є Джелаладдін (2021)