Дев'ятий син (2023)

Мелодрама Дев'ятий син (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
28 січня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Дев'ятий син (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дев'ятий син (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дев'ятий син / 9 Oğuz турецький серіал у жанрі військової драми знятий однією з провідних продюсерських компаній країни Gold Film для телеканалу FOX TV. Альтернативна назва серіалу Дев'ятий син.

Зйомки серіалу 9 син / Дев'ятий син дивитися онлайн російською мовою проходили в листопаді в місті Ескішехір. Творці серіалу, режисер Джем Акйолдаш і сценарист Сулейман Чобаноглу дуже відомі імена в кіноіндустрії, і тому шанувальники турецького кіно з нетерпінням очікують на вихід нового захопливого серіалу.

Конкретно сюжетна лінія проєкту 9 Огузів / 9 Oğuz побудована на військових діях та операціях, які проводить спецпідрозділ Туреччини під керівництвом капітана Юзбаші Батура. Як досвідчений військовий Батур зібрав навколо себе таких відважних, сміливих і розважливих бійців, які добре знають, що таке доблесть і честь офіцера. Разом із капітаном спецзагін вирушає на виконання бойових завдань, ризикуючи власними життями. Відомого актора Кубілай Ака глядачі побачать у ролі капітана діючої армії Юзбаші Батура на прізвисько "Темрява". Актриса Ясемін Аллен втілиться в образ полковника Томріс Албай. А знаменитий турецький актор, майстер сцени Тунджер Салман оживить образ головного лиходія в серіалі.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дев'ятий син (2023)