Точка відліку (2022)

Мелодрама Точка відліку (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 грудня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик
Тривалість:
45 хв.

«Точка відліку (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Точка відліку (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

За останній час впливовість великого злочинного угруповання, яке очолює Ейдер, сильно зросла. У ролі головних героїв серіалу "Точка відліку" виступає група досвідчених спецпризначенців, командир якої вважає своїх людей членами сім'ї. Саме ці представники закону мають намір дістатися до Ейдера, щоб зруйнувати його злочинний осередок. Тривалий час спецназ відстежував дії незаконного угруповання. Здається, що все йде до затримання як Ейдера, так і його підлеглих. Але команда ще не здогадується, у наскільки складну операцію вони вплуталися.

Злочинець не такий дурний і прекрасно розуміє, що його незаконний бізнес хочуть зруйнувати. Почніть дивитися онлайн серіал про боротьбу закону і масштабної злочинності, щоб дізнатися, хто вийде з цієї "гри" переможцем. Для команди представників закону робота вже давно стала чимось більшим, ніж способом заробити гроші. Усі ці люди щиро горять бажанням навести лад у рідному місті. Керівник безстрашних бійців зі злочинністю завжди готовий іти на допомогу підлеглим, не бажаючи лишатися осторонь і просто роздавати накази. Не раз йому вдавалося перемагати злочинність, але зараз злочинець як ніколи сильний. Тільки грамотні та складені дії допоможуть перемогти Ейдера. Саме час дивитися російською мовою серіал і дізнатися, як працює відважна команда охоронців закону.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Точка відліку (2022)